You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Disko Bay Kutter-Rejer i couscoussalat med æble og tomat

Disko Bay Kutter-Rejer i couscoussalat med æble og tomat

  • Rejer
  • Hovedret
  • Lage
  • Kogt og pillet
  • Sunde salater
  • Sommer
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Snit rødløg fint og tilsæt olivenolie samt citronsaft. Skær derefter æblet i tern og bland det sammen med marinaden. Smag til med salt og peber.

Kog 100 gram couscous efter anvisningerne på pakken. Lad det afkøle og bland derefter den afkølede couscous sammen med æble-løgmarinaden samt tomattern.

Vend lidt rejer i retten og drys til sidst med flere rejer og masser af plukket dild.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Toast med grønlandsk stenbiderrogn
...