You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Rødspætter og persillesovs

Rødspætter og persillesovs

  • Rødspætte
  • Hovedret
  • Sommer
  • Filet
  • Convenience
  • Påske
  • Børnenes favoritter
  • Fisk i ovn
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Prøv også at vende kartoflerne med røget rapsolie. Det giver en dejlig smag til retten. 

Fremgangsmåde

Rødspætterne tilberedes i ovnen direkte fra frost som anvist på emballagen.

Kartoflerne skæres i både og koges i 8-9 minutter, hvorefter de tages op. Vend dem med rapsolie, muskatnød og hvid peber.

Gulerødderne vaskes og dampes med smør i ca. 5-6 minutter.

Pisk skyr med sennep, salt, citronsaft og -skal og masser af persille. 

Server rødspætterne med persillesovsen, kartofler og gulerødder.

Tip

Prøv også at vende kartoflerne med røget rapsolie. Det giver en dejlig smag til retten. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Hellefiskefilet med tomattatar, ”underground-puré” og sherrysauce
...