You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Panerede rødspættefilet med kartofler og persillerødder

Panerede rødspættefilet med kartofler og persillerødder

  • Rødspætte
  • Jul
  • Convenience
  • Fisk i ovn
Tid:35 min
Portioner:4
Tid:35 min
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Læs også mere om vores panerede rødspættefileter her.

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne møre og hold dem varme. Del citronerne og grill dem på en meget varm grill, indtil de har tydelige grillmærker. Rengør persillerødderne og damp dem møre i vand tilsat salt.

Rengør persillen og blend halvdelen sammen med smør, 1 enkelt kartoffel og bouillonen. Smag til med salt og peber.

Tilbered fisken efter anvisningen på pakken.

Anret fisken sammen med de dampede persillerødder, persillesaucen, masser af plukket persille, de kogte kartofler samt den grillede citron.

Tip

Læs også mere om vores panerede rødspættefileter her.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Torskeloin i lufttørret skinke med melon, rucola og ristede græskarkerner
...