You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Fiskefilet med røget laksemousse i kraftig tomatsauce

Fiskefilet med røget laksemousse i kraftig tomatsauce

  • Rødspætte
  • Laks
  • Hovedret
  • Filet
  • Fisk i ovn
Tid:35 min.
Portioner:4
Tid:35 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skær cherrytomaterne i halve og drys dem med salt, peber og timianblade. Bag dem i ovnen ved 125° C til de er møre og gyldne.

Sauter løg og hvidløg i olivenolie. Tilsæt tomatpuré og flåede tomater. Lad saucen koge godt ind til den er tyk og kraftig. Smag til med salt og peber. Vend de bagte tomater i saucen.

Bag fisken i ovnen under folie som anvist på pakken – til den er gennembagt og stadig saftig.

Kog spaghetti ”al dente”. Anret fisken på den varme pasta og hæld sauce over. Drys med parmesan og pynt med dild.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Butterdejsfirkanter med kartofler, peberrodsost, rejer og dild
...