Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4
Ingredienser
4 stk. hellefisk portioner, optøede
500 g. frisk pasta, evt. med spinat
400 g. blandede svampe
100 g. kapers
1/2 l. fløde
2 bouillonterninger, fisk
1 lille bundt purløg
vegetabilsk olie
salt og peber, frisk fra kværn
Fremgangsmåde
Skær svampene i mundrette stykker, og steg dem på en hed pande, i olie til de er gyldne.
Tilsæt kapers, fløde og bouillonterninger, og kog det ind til fløden begynder at tykne.
Krydre fiskene med salt og peber, og bag dem i en forvarmet ovn 20 min. v. 200°C.
Kog pastaen i saltet vand efter anvisningen på pakken, og sigt vandet fra.
Fordel pasta, sauce og fisk på fire tallerkener, drys med hakket purløg og server straks
Ovnbagt hellefisk med frisk pasta, stegte svampe og kapers