You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Disko Bay Kutter-Rejer med pocheret æg og marinerede salater

Disko Bay Kutter-Rejer med pocheret æg og marinerede salater

  • Rejer
  • Forret
  • Lage
  • Kogt og pillet
  • Sunde salater
  • Sommer
Tid:15 min.
Portioner:4
Tid:15 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Hæld 5 cm vand i en gryde og tilsæt eddike. Bring det i kog. Slå æggene ud i en dyb tallerken, pisk rundt i vandet, så der dannes en hvirvel i midten. Hæld forsigtigt æggene ned i gryden og lad massen snurre med rundt. Sluk for varmen, og lad æggene ligge og trække i ca. 3 min.

Rens salaten, og vend den med en marinade af olivenolie, balsamico og dijonsennep. Smag til med salt og peber.

Anret det pocherede æg med salat omkring og drys med de flotte kutterrejer. Krydr med lidt friskkværnet peber på ægget.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Rullet røget hellefisk med rygeost, spegeskinke og limesyltede radiser
...