You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Æggewraps med Disko Bay Kutter-Rejer, stenbiderrogn og agurk i yoghurt

Æggewraps med Disko Bay Kutter-Rejer, stenbiderrogn og agurk i yoghurt

  • Rejer
  • Stenbiderrogn
  • Kogt og pillet
  • Rogn
  • Hovedret
  • Børnenes favoritter
  • Sommer
  • Sandwich og wraps
  • Nytår
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Varm lidt olie på en pande. Slå to æg direkte ud på panden, rør let rundt så blommer og hvider blandes. Skru ned for varmen, vent ca. 2 minutter og vend æggepandekagen. Krydres med salt og peber og lægges på skærebræt. Gentag dette til du har 4 pandekager.

Fordel rejerne og hakket koriander på hver pandekage (Gem 1 spsk. hakket koriander). Rul pandekagerne og del dem forsigtigt i 2.

Yoghurten piskes med salt og peber samt den resterende koriander. Agurken flækkes, skæres i små stave og vendes i yoghurten (gem lidt agurk til pynt). Agurkeblandingen serveres til pandekagerne i en lille skål.

Anret stenbiderrogn på pandekagerne og pynt med kørvel eller anden krydderurt og agurkestave. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Cannelloni af røget laks med sprøde rugbrødschips, rygeost og radiser
...