You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Skalrejer med paprikamayonnaise og purløgsdip

Skalrejer med paprikamayonnaise og purløgsdip

  • Rejer
  • Forret
  • Hovedret
  • Efterår
  • Med skal
  • Sommer
  • Skalrejer
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skær brødet i tykke skiver og smørrist det på begge sider. 

Bland mayonnaisen med røget paprika, ketchup og ½ fed hvidløg. Smag til med salt og peber. 

Snit purløg fint og bland med cremefraiche, revet citronskal, salt og peber. Skyl og afdryp salaten. 

Servér skalrejerne sammen med de 2 slags dip og de lune brødcroutons på salaten.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Røget hellefisk med siciliansk kapersdressing
...