You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Grønlandske skalrejer med grøntsagsbånd og rygeost

Grønlandske skalrejer med grøntsagsbånd og rygeost

  • Rejer
  • Med skal
  • Forret
  • Hovedret
Tid:60 min.
Portioner:4
Tid:60 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Gulerødder og skorzonerrødder skrælles og lægges i koldt vand med citronsaft. 

Selleri, gulerødder og skorzonerrødder skæres i tynde bånd på langs. Brug en tyndskræller eller aspargesskræller. Båndene lægges tilbage i citronvandet, så de ikke bliver brune. 

Æg, rygeost, mælk og dijonnaise blendes sammen og smages til med salt og peber. 

Rejerne pilles og sauteres i olie med grøntsagsbånd, hvidløg, persille og dild 2-3 min. ved jævn varme.

Fordel retten i fire dybe tallerkener, læg rygeostcremen ved og drys med høvlet parmesan.

Serveres straks evt. med frisktbagt brød og smør - enten som forret eller hovedret.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Peberrodsdressing
...