You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Torskeloin i lufttørret skinke med melon, rucola og ristede græskarkerner

Torskeloin i lufttørret skinke med melon, rucola og ristede græskarkerner

  • Torsk
  • Hovedret
  • Sommer
  • Loin
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Torsken krydres med salt og peber og rulles med ind i skinken.

Græskarkernerne ristes i ovnen, til de er gyldne, hvorefter de krydres med salt og lidt olivenolie.

Skyl rucolasalaten.

Lav små kugler af melonen og vend dem sammen med græskarkernerne. Smag til med salt og peber og lidt mere olivenolie.

Grill torsken 2-3 min. på hver side til den er sprød.

Server straks med godt brød, pasta eller nye kartofler.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Røget hellefisk med siciliansk kapersdressing
...