You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Rullet fiskefilet med laksemousse i svampebouillon med sprøde croutoner

Rullet fiskefilet med laksemousse i svampebouillon med sprøde croutoner

  • Rødspætte
  • Hovedret
  • Filet
  • Convenience
  • Fisk i ovn
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Rens svampene grundigt og rist dem med hakket skalotteløg, hvidløg, salt og peber. Hæld hønsebouillon og soja på og kog under låg ved svag varme i ca. 20 min.

Bag rødspætterullerne i et forvarmet, smurt ildfast fad, dækket med film ved 125° C i ca. 25 min., til de er gennemvarme og færdige.

Skær brødet i grove tern og vend ternene med salt og olivenolie. Rist dem sprøde på panden.

Anret rødspætterullerne med den varme svampebouillon og sprøde croutoner. Drys med finthakket purløg.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Hellefisk bagt i papir med asparges, feta, pesto og edamamebønner
...