You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Torsk i fad med løse ris

Torsk i fad med løse ris

  • Torsk
  • Hovedret
  • Filetportion
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Se også denne opskrift på torsk i ovn - Torsk med cremede porrer, spidskål og nye kartofler

Fremgangsmåde

De flåede tomater koges op i en gryde med bouillon og knust hvidløg. Smag til med salt og peber. Blandingen hældes i et ildfast fad.

Torsken skæres i mindre stykker og lægges ligeledes i fadet.

Retten bages i en forvarmet ovn under stanniol ca. 15 min. ved 185 °C. Risene koges efter anvisningen på pakken.

Server torsken med risene. Drys evt. lidt revet citronskal og hakket dild over retten for et frisk pift. 

Tip

Se også denne opskrift på torsk i ovn - Torsk med cremede porrer, spidskål og nye kartofler

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Stenbiderrogn med avocadocarpaccio, sprøde toast og cremefraiche
...