You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Røget laks på dildstuvede kartofler med kapers og rødløg

Røget laks på dildstuvede kartofler med kapers og rødløg

  • Laks
  • Hovedret
  • Sommer
  • Røget & gravad
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Kog fløden op og smag til med dijonsennep, citron, salt og peber. Jævn let med maizena.

Skær de pillede aspargeskartofler i tykke skiver og vend dem ned i saucen.

Pluk og skær dilden fint (gem lidt til pynt) og læg den ned til kartoflerne.

Skær rødløget i ringe.

Anret røget laks på de cremede kartofler og pynt med rødløg og kapers.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Rejewok fra Korea med gyldne ris
...