You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Skalrejer med grillede asparges, brød-crumble og friske krydderurter

Skalrejer med grillede asparges, brød-crumble og friske krydderurter

  • Rejer
  • Forret
  • Sommer
  • Med skal
  • Skalrejer
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Pil rejerne og stil dem til side.

Skræl aspargesene fra hoved mod rod og knæk den nederste bitre del af. Vend dem med olivenolie, salt og peber og grill dem fint på alle sider.

Skær flutes i tilfældige tern og dryp dem med olivenolie. Brødternene ristes i ovnen, til de er sprøde og knuses herefter til en grov rasp.

Pluk krydderurterne og anret de grillede asparges med rejerne, den lune ristede rasp og krydderurterne.

Server med nye kartofler, koldt smør og godt brød.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Hellefisk på bagte beder med kikærter, syltet rødløg og brøndkarse
...