You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Rejesuppe på skaller med sprøde urter

Rejesuppe på skaller med sprøde urter

  • Rejer
  • Forret
  • Hovedret
  • Med skal
  • Supper
  • Nytår
  • Skalrejer
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Rejesuppen er en nem opskrift med rejer, som både kan bruges som forret og hovedret. 

Se med fordel også mere om vores rejer her.

Fremgangsmåde

Rens alle grøntsagerne.

Pil rejerne og gem skallerne til at lave suppen på.

Rist skallerne i lidt olie, tilsæt 1 gulerod, ½ porre, et par stilke blegselleri, løg og hvidløg. Sauter kort og hæld hønsebouillon og soja på. Giv det et hurtigt opkog og lad bouillonen trække i 20 min. ved helt svag varme. Sigt bouillonen og hold den varm. Skær de resterende grøntsager ud efter ønske og kom dem med i suppen. Giv det hele et kort opkog og smag til med salt og peber.

Læg de pillede rejer i opvarmede, dybe tallerkner, hæld den varme suppe over og server straks med godt brød til.

Tip

Rejesuppen er en nem opskrift med rejer, som både kan bruges som forret og hovedret. 

Se med fordel også mere om vores rejer her.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Røget hellefisk med cremede porrer og spinat
...