You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Røget laks med purløgsmarineret hytteost, agurk og maltbrød

Røget laks med purløgsmarineret hytteost, agurk og maltbrød

  • Laks
  • Forret
  • Røget & gravad
  • Nytår
  • Jul
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Opskriften er en sund hverdagsret med røget laks, som er nem og hurtig at lave. 

Fremgangsmåde

Snit purløget groft, blend det med olien og smag til med salt og peber.

Skyl hytteosten fri for ostevalle og afdryp godt. Bland hytteosten med lidt af olien og smag til med salt og peber.

Skræl agurkerne, skrab kernerne ud og marinér agurkerne med purløgsolien, salt og peber.

Hak maltbrødet groft og rist det på panden i lidt olie eller smør. Bag det sprødt i ovnen og hak det efterfølgende fint.

Skær agurken i grove stykker og anret med røget laks, den marinerede hytteost og det sprøde maltbrød. Pynt med dildkviste og lakserogn eller stenbiderrogn, og server med godt brød.

Tip

Opskriften er en sund hverdagsret med røget laks, som er nem og hurtig at lave. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Disko Bay Kutter-Rejer i båndgrønt og tartelet
...