You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Torskeportioner i åben lasagne med krydret tomatsauce og mozzarella

Torskeportioner i åben lasagne med krydret tomatsauce og mozzarella

  • Torsk
  • Hovedret
  • Efterår
  • Filetportion
  • Børnenes favoritter
  • Fisk i ovn
Tid:35 min.
Portioner:4
Tid:35 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Hak løget fint og sauter i lidt olivenolie med hvidløg. Tilsæt de flåede tomater og tomatpuré. Kog det godt igennem og smag til med salt og peber.

Byg lasagnen med skiftevis tomatsauce og pasta.

Læg torskeportionerne i midten af lasagnen og afslut med et stykke mozzarella.

Bag lasagnen i ovnen ved 175° C i ca. 20 min. til den er gennemvarm og gylden. Drys med friskhakket basilikum.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Stenbiderrogn cassoulet med dansende grønt
...