You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Røget laks med grillet polenta lynstegte broccoli og bagte tomater

Røget laks med grillet polenta lynstegte broccoli og bagte tomater

  • Laks
  • Forret
  • Røget & gravad
  • Efterår
  • Vinter
Tid:35 min.
Portioner:4
Tid:35 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Pil og hak hvidløget fint og sauter det i lidt olivenolie. Tilsæt polenta-mel og vand til det hænger sammen som en tyk dej. Krydr med salt og peber. Kom polentaen i en bradepande og glat den ud. Stil det på køl.

Skyl broccolien og skær den i buketter. Halver tomaterne, dryp med olivenolie og bag dem i ovnen med salt, peber og hakket hvidløg.

Skær den afkølede polenta i bjælker og pensl bjælkerne med olivenolie. Grill polentaen til den er sprød.

Damp broccolien med lidt vand og olivenolie.

Anret den røgede laks på polentaen sammen med broccoli og bagte tomater. Pynt med frisk dild.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Seafood tapas med røget laks, røget hellefisk og rejer
...