You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Ristet laks på hvedekernerisotto med ristede svampe

Ristet laks på hvedekernerisotto med ristede svampe

  • Laks
  • Hovedret
  • Filet
Tid:35 min.
Portioner:4
Tid:35 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Hak det ene skalotteløg helt fint og sauter det i lidt olie. Tilsæt hvedekernerne og lidt af hønsebouillonen. Rør rundt i hvedekernerne indtil bouillonen er absorberet og tilsæt herefter mere bouillon. Fortsæt processen indtil hvedekernerne er ”al dente”. Tilsæt herefter lidt af svampene og lad dem koge med i nogle minutter.

Rist laksen til den er sprød og gylden – og stadig saftig.

Rist de resterende svampe, krydr med revet citronskal, skalotteløg i skiver, salt og peber.

Smag risottoen til med revet parmesan og letpisket fløde samt saften fra en citron.

Anret laksen på hvedekernerne og drys med svampe og hakket persille.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Klassisk rejemad med Disko Bay Kutter-Rejer
...