You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Røget laks med radiser, spinat og grøn creme

Røget laks med radiser, spinat og grøn creme

  • Laks
  • Forret
  • Røget & gravad
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Vask og pluk krydderurterne. Blend dem med olivenolien, til olien er helt grøn. Sæt derefter olien i køleskabet.

Skyl og vask spinaten. Skær radisserne i tynde skiver.

Blend den afkølede olie med piskefløden og smag til med salt, peber og citronsaft. Pas på den ikke blendes for meget, så kan den skille.

Anret laksen med radiser, grøn marinade, masser af urter og spinat.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Varmrøget hellefisk med gulerødder og havtornmarinade
...