You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Butterdejsfirkanter med kartofler, peberrodsost, rejer og dild

Butterdejsfirkanter med kartofler, peberrodsost, rejer og dild

  • Rejer
  • Forret
  • Kogt og pillet
  • Nytår
Tid:35 min.
Portioner:6
Tid:35 min.
Portioner:6

Ingredienser

Fremgangsmåde

Rengør kartoflerne og skær dem i så tynde skiver som muligt.

Rul butterdejen ud og lad den ligge på bagepapiret. Fordel kartoffelskiverne på hele butterdejspladen, spray dejen med spraysmør og salt.

Bages ved 175 ° C varmluft i 25 minutter. Hvis der kommer bobler i dejen under bagningen, så lav huller i boblerne med tandstikkere. Tag pladen ud og lad den køle af.

Skær den bagte butterdej ud i 28 firkanter. Kom peberrodsosten i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjt lidt ost på hver firkant. Dræn rejerne i et dørslag og kom derefter rejerne på hver firkant. Pynt med kvist frisk dild.

Opskrift og billede af Madeleine Landley - www.landleyskok.se

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Seafood tapas med røget laks, røget hellefisk og rejer
...