You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Grønlandske skalrejer i BBQ-sauce med coleslaw og brød

Grønlandske skalrejer i BBQ-sauce med coleslaw og brød

  • Rejer
  • Forret
  • Med skal
  • Skalrejer
  • Sommer
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skær spidskål og de skrællede gulerødder i tynde strimler og hak skalotteløget fint. Bland det hele med cremefraiche. Smag til med salt og peber.

Vend rejerne med barbecuedressing, salt og peber.

Rist de marinerede rejer ganske kort på en meget varm pande i ca. 30 sek.

Fordel pil selv-rejerne på tallerkenerne, drys med persille og server straks - med coleslaw og friskbagt brød.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Torsketatar med sennep på rucola og grillet rød peber
...