You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Paella

Paella

  • Rejer
  • Hellefisk
  • Hovedret
  • Med skal
  • Filet
  • Skalrejer
  • Sommer
Tid:40 min.
Portioner:4
Tid:40 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skær kyllingebrystet og hellefisken i brede strimler og lad rejer og muslinger dryppe af i en sigte. Pil løget og hak det. Rens peberfrugten og skær den i strimler.

Sæt din største og tykkeste pande over ilden og varm olien op. Svits kyllingekødet og drys med salt og peber. Tilsæt løg og de fleste af peberfrugtstrimlerne og svits dem i et par minutter. Vend risene i og tilsæt så tomaterne sammen med bouillonen. Dæmp varmen og rør godt rundt.

Rør safranen ud i lidt vand, tilsæt hvidløg og persille og rør denne blanding meget grundigt i pandens indhold.

Lad paëllaen simre sagte i ca. 1 kvarter. Tilsæt mere bouillon hvis det er nødvendigt. Rist imens fiskestrimlerne let i lidt olivenolie. Kom bønner og ærter i paëllaen og kog ved svag varme i endnu 5 min. Herefter skulle al væde gerne være fordampet. Smag til med salt og peber og vend forsigtigt fiskestykker, rejer og muslinger i. Læg så låg på panden, træk den væk fra varmen og lad den stå i 5 min. Pynt med oliven og resten af peberfrugtstrimlerne og server denne pragtfulde spanske klassiker.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Sandwichtærte med rejer og røget laks á la millennium
...