You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Paneret rødspætte med gratineret porre

Paneret rødspætte med gratineret porre

  • Rødspætte
  • Hovedret
  • Filet
  • Påske
  • Convenience
  • Fisk i ovn
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Steg rødspættefileterne spøde og gyldne, eller lun dem i ovnen, og krydder med lidt salt.

Rens porrerne og del den nederste del i to bjælker, snit toppen i fine strimler og vask grundigt for jordrester. Kog bjælkerne helt møre i så lidt letsaltet vand som muligt. Dryp bjælkerne godt af - gem kogelagen - og placér dem i et ildfast fad.

Tilsæt fløden til kogelagen og jævn med Maizena til konsistensen er tyk og cremet.

Kom de snittede porretoppe i saucen og varm igennem. Fordel porrestuvningen over de kogte porrer, drys med rasp og evt. lidt ost. Gratinér i ovnen til de er gyldne.

Pynt med dild og servér straks med kartofler eller ris.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Regnbueørred med karryristet fennikel og æblevinaigrette
...