You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Laksetærte med rejer

Laksetærte med rejer

  • Laks
  • Rejer
  • Hovedret
  • Efterår
  • Filet
  • Jul
Tid:70 min.
Portioner:4
Tid:70 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Opskriften på laksetærte kan med fordel også bruges som en forret. 

Fremgangsmåde

Læg den udrullede mørdej i et velsmurt tærtefad.

Bræk det nederste af de grønne asparges og skær dem i cirka 4 cm. lange stykker og fordel dem over tærtebunden sammen med ærterne. Læg rejer og laksefileter, som du har skåret i tern, på cirka 3 cm., ned imellem dem.

Pisk alle ingredienserne til æggemassen sammen og fordel den jævnt over fyldet i fadet. Ret dejkanterne til med en kniv og sæt fadet i en 225° C varm ovn. Bag tærten i ca. 1⁄2 t. eller til æggemassen er stivnet og tærten smukt gylden.

Tag laksetærten ud af ovnen og lad den stå i ca. 10 min. før du serverer den med en frisk salat til. Pynt eventuelt tærten med skiver af røget laks.

Tip

Opskriften på laksetærte kan med fordel også bruges som en forret. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Røget GOURMETtrim laks med grøntsagstagliatelle med asparges
...