You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Klassisk paella med grønlandske skalrejer

Klassisk paella med grønlandske skalrejer

  • Rejer
  • Med skal
  • Hovedret
  • Vinter
  • Skalrejer
  • Sommer
Tid:35 min.
Portioner:4
Tid:35 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Snit alle grøntsagerne og 3 fed presset hvidløg fint og svits dem i lidt olivenolie uden de tager farve. Tilsæt ris og safran (gem lidt til aioli) og sauter kort. Hæld fiskebouillonen på og kog risene møre.

Aioli: Pisk æggeblommerne seje med citronsaft og dijonsennep, tilsæt resten af safranen, 2 fed knust hvidløg og herefter olie lidt efter lidt og smag til med salt og peber.

Lige før servering vendes skalrejer og friskhakket persille i risblandingen. Server straks med aioli og evt. brød.

 

Se også denne fantastiske opskrift på paella med kylling, skaldyr og fisk.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Smørrebrød med røget laksetatar
...