You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Kaviarrand af stenbiderrogn med Disko Bay Kutter-Rejer

Kaviarrand af stenbiderrogn med Disko Bay Kutter-Rejer

  • Stenbiderrogn
  • Rejer
  • Forret
  • Jul
  • Lage
  • Kogt og pillet
  • Rogn
  • Jul
  • Gæstemad
  • Vinter
  • Nytår
Tid:3,5 t.
Portioner:4
Tid:3,5 t.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Husblassen udblødes i koldt vand.

Mayonnaise, citronsaft og karry røres sammen.

Smelt husblassen over vandbad med det vand, som hænger ved. Afkøles til det er håndvarmt.

Fløden piskes let. Stenbiderrogn samt hakket dild røres i. Mayonnaisen vendes forsigtig i, og der smages til med salt og peber. Husblassen tilsættes, og det hele hældes i en randform. Kaviarranden stilles i køleskabet i ca. 2-3 timer, eller til den er stiv. Løsnes i kanten, vendes ud på et fad og pyntes med rejer.

Server med lunt brød og smør. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Røget laks med purløgsmarineret hytteost, agurk og maltbrød
...