You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Grillet rugbrødsmad med agurk og hellefisk

Grillet rugbrødsmad med agurk og hellefisk

  • Hellefisk
  • Frokost
  • Smørrebrød
  • Røget & gravad
  • Sandwich og wraps
  • Sommer
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Hvis du ikke kan finde grillede artiskokker, kan du sagtens bruge syltede. 

Prøv også vores opskrift på hellefisk i rulle med rugbrødschips her. 

Fremgangsmåde

Rugbrødet grilles på den ene side og deles i trekanter. Smør den side af rugbrødet, som ikke er grillet, med sennep. 

Halvdelen af agurken skæres i skiver og grilles eller steges på den ene side i et minut. Den anden halvdel skæres i lange strimler på mandolinjern, vendes med salt og peber, lidt olie og eddike.

Sigt væden fra artiskokkerne, blend dem med skyr og smages til. Skær tomaten i skiver. 

Så skal maden bare samles og spises!

Tip

Hvis du ikke kan finde grillede artiskokker, kan du sagtens bruge syltede. 

Prøv også vores opskrift på hellefisk i rulle med rugbrødschips her. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Grønlandske skalrejer i BBQ-sauce med coleslaw og brød
...