You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Foccacia med rejer og cherrytomater

Foccacia med rejer og cherrytomater

  • Rejer
  • Forret
  • Kogt og pillet
  • Påske
  • Lage
  • Børnenes favoritter
  • Jul
  • Nytår
  • Hapsere og småretter
Tid:60 min.
Portioner:4
Tid:60 min.
Portioner:4

Ingredienser

3 dl vand

Fremgangsmåde

Foccacia

Ælt mel, bagepulver, olivenolie, vand og havsalt. Tilsæt vand lidt ad gangen og tilsæt evt. lidt mere, hvis dejen er for tør.

Rul dejen ud på en bageplade. Pynt med fintrevet parmesan, peber, hakket rosmarin og oliven (tryk dem let ned) og pensl med ekstra jomfruolivenolie. Lad dejen hvile i 20 min. Bag brødet i ovnen i 30 min. ved 160°C. 

Skær tomaterne i skiver.

Anretning

Skær brødet i bjælker og læg dem i en trekant. 

Pynt med tomater, rejer og en kvist rosmarin.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Stenbiderrogn med blomkåls-panna cotta og sprøde toasts
...