You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Foccacia med rejer og cherrytomater

Foccacia med rejer og cherrytomater

  • Rejer
  • Forret
  • Kogt og pillet
  • Påske
  • Lage
  • Børnenes favoritter
Tid:60 min.
Portioner:4
Tid:60 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Dej til foccacia brød:
Ælt mel, bagepulver, olivenolie og havsalt. Rul dejen ud på en bageplade. Pynt med 80 g. fintrevet parmesan, peber, hakket rosmarin, oliven (tryk dem let ned) og pensl med ekstra jomfru olivenolie. Lad dejen hvile i 20 min. Bag brødet i ovnen i 30 min. ved 160° C. 

Skær tomaterne i skiver.

Anretning af forretten: 
Skær brødet i bjælker og læg dem i en trekant. 
Pynt med tomater og rejer og pynt med en kvist rosmarin.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Røget grønlandsk hellefisk med ærtesuppe og ristede skorzonerrødder
...