You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Disko Bay Kutter-Rejer med urtecreme og fritteret grønkål

Disko Bay Kutter-Rejer med urtecreme og fritteret grønkål

  • Rejer
  • Smørrebrød
  • Lage
  • Kogt og pillet
  • Påske
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Rist det smør-smurte rugbrød i en 180 grader varm ovn i ca. 12 minutter til det er gyldent og sprødt. Tag ud og afkøl. Den vaskede grønkål dryppes med olie og bages ved 180 grader i ca. 15 min. til det er sprødt. Tag ud og afkøl.

Creme fraiche og skyr røres med de hakkede krydderurter, citronsaft og -skal. Smag til.

Rugbrødet smøres med urtecremen, rejerne ligges derpå og toppes med stenbiderrogn. Den sprøde grønkål smuldres over. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Bagt tomatsalat
...