You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Arkiv

Få den perfekte sommeraften med pil selv-rejer

Er der noget, der signalerer sommer, sol og hygge som pil selv-rejer? Pil selv-rejer, eller skalrejer som de også kaldes, er perfekte til en hyggelig frokost eller aften med venner og familie, hvor I sidder længe om bordet og nyder den gode mad.

Vores naboer i Sverige og Norge har længe haft stor tradition for at spise de store pil selv-rejer som en ægte sommerspise. I Danmark har vi dog også opdaget, at det er en fantastisk spise og passer perfekt med lange, hyggelige aftener. 

Og selvom det ser både ekstravagant og delikat ud, så er det faktisk også noget af det nemmeste at servere!

Hvis det skal være helt simpelt - men stadig utroligt lækkert - er alt du skal bruge:

Huskeliste

  • Masser af pil-selv rejer
  • Godt brød
  • Citronbåde
  • Forskellige dip og dressinger
  • Skylleskåle til fingrene
  • En skål til skaller
  • Servietter eller køkkenrulle
  • Drikkevarer

Teknik

Teknikken lærer i helt sikkert hurtigt. Se bare vores guide her:

pil_selv_rejer.jpg

... og mens I øver jer på teknikken, kan I jo fx se, hvem der er hurtigst til at pille rejerne!

 

Skønne retter med pil selv-rejer - Bliv inspireret her!

Grønlandske skalrejer som Singapore chili-krabbe med spisesalat

Se opskriften her

Skalrejer med 3 slags dip

Se opskriften her

Skalrejer i ovn med kryddersmør og godt dyppebrød

Se opskriften her

Se også

Næste nyhed: Opskrifter med fisk og skaldyr
...