You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Sprødstegt torskeloin på blomkål rødløg og kapers

Sprødstegt torskeloin på blomkål rødløg og kapers

  • Torsk
  • Hovedret
  • Loin
  • Convenience
  • Fisk i ovn
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Bag de 4 torskeloins efter anvisningerne på pakken til de er gyldne og sprøde.

Skær blomkål i skiver og skær rødløg i både. Sauter i lidt olivenolie til de er ”al dente”. Tilsæt kapers og fintsnittet purløg.

Server torsken på de varme grøntsager evt. med en aspargeskartoffel til.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Rullet røget hellefisk med rygeost, spegeskinke og limesyltede radiser
...