You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Sprød rød coleslaw til fisk

Sprød rød coleslaw til fisk

  • Tilbehør
  • Efterår
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Hvis du ikke kan finde rødkål, så brug rød spidskål – andre kål kan også sagtens bruges.

Fremgangsmåde

Bland skyr med sennep, alle krydderierne samt citronsaft og -skal. Smages til og blandes med den fintsnittet kål.

Server til f.eks. panerede rødspætter, fyldte rødspætter, sprødbagte torskeloins, letpanerede rødspætter og torsk m.v.

Brug gerne røget salt i stedet for almindeligt. Det giver et spændende twist til retten.

Tip

Hvis du ikke kan finde rødkål, så brug rød spidskål – andre kål kan også sagtens bruges.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Skalrejer med squashruller fyldt med skyr og grønt
...