You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Sej med chorizo og ærter

Sej med chorizo og ærter

  • Hovedret
  • Filet
  • Alaskasej
  • Fisk i ovn
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Steg chorizopølserne i olie ved middel varme sammen med hakket løg, og krydder med salt og peber. Vend ærterne i og varm igennem.

Placér de optøede fisk ovenpå på ærterne og pølserne i et ovn-fast fad. Tilberedes i 10-12 min. ved 180º. Hvis fiskestykkerne er tykkere end 1 cm anbefaler vi, at de skæres i strimler.

Drys revet parmesan og hakket persille på den varme gratin, og pynt evt. med ærtespirer.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Meunierestegte rødspættefileter
...