You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Hellefisk på spidskål, pære og ristede solsikkekerner med bacon og syltede sennepsfrø

Hellefisk på spidskål, pære og ristede solsikkekerner med bacon og syltede sennepsfrø

  • Børnenes favoritter
  • Hellefisk
  • Convenience
  • Fisk i ovn
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

4 stk. letpaneret hellefisk med citron og persille

200 g. bacon, helt stykke

1 dl. sennepsfrø

1/2 dl. eddike

1/2 dl. vand

50 g. sukker

1 dl. solsikkekerner

1 spidskål

2 pærer

1 dl. kraftig fjerkræbouillon

100 g. parmesanost

1 lille bundt kørvel

salt og peber, frisk fra kværn

Fremgangsmåde

Tilbered fiskene i ovn, direkte fra frost i 15-20 min. v. 200°C.

Skær baconen i grove strimler og steg dem i ovn 12-13 min. v. 200°.

Kog sennepsfrøene op med eddike, vand og sukker, og lad dem trække 10 min.

Rist solsikkekernerne på en tør pande, til de er gyldne.

Snit spidskålet, overhæld det med kogende vand og lad det trække i 4 min.

Hæld vandet fra og vend spidskålen med bouillon og fintrevet parmesanost, smag til med salt og peber.

Læg salaten på fire tallerkener, fordel bacon, sennepsfrø, pærebåde, solsikkekerne og plukket kørvel over. Læg de varme fisk på og server straks.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Torskeportion i salat med tomatmarinade og ristede fennikelfrø
...