You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Røget laks med kikærter i hummus, hjertesalat og persille

Røget laks med kikærter i hummus, hjertesalat og persille

  • Laks
  • GOURMETTRIM® & Premium Smoked
  • Forret
  • Hovedret
  • Røget & gravad
  • Sunde salater
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Blend halvdelen af de drænede kikærter med hvidløg, skyllet plukket persille, salt og peber samt olivenolie til en cremet konsistens. Smag til med citronsaft. Vend hummussen samme med de resterende kikærter.

Anret røget laks med kikærterne, pynt med masser af persille og skyllede hjertesalater.

Server evt. med grillet brød eller bulgur.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Grønlandske skalrejer som Singapore chili-krabbe med spisesalat
...