You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Røget laks med cremet salat af æbler med karse og sprødt rugbrød

Røget laks med cremet salat af æbler med karse og sprødt rugbrød

  • Laks
  • GOURMETTRIM® & Premium Smoked
  • Forret
  • Vinter
  • Røget & gravad
  • Gæstemad
  • Hovedret
  • Jul
  • Nytår
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skær 3½ æble i grove tern og dryp dem med citronsaft. Gem det sidste halve og skær det i tynde skiver.

Rist tynde skiver rugbrød i ovnen til de er sprøde.

Vend æbletern sammen med cremefraiche, peberrod, salt og peber

Anret røget laks på de cremede æbler og pynt med rugbrød, æbleskiver og masser af karse. Server eventuelt lidt mere rugbrød til.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Krebsehaler med rød stenbiderrogn
...