You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Letpaneret Alaskasej med citron og persille på linguini i gremolata

Letpaneret Alaskasej med citron og persille på linguini i gremolata

  • Alaskasej
  • Hovedret
  • Efterår
  • Filet
  • Børnenes favoritter
  • Fisk i ovn
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Hak persillen fint og bland den sammen med olivenolie, revet citronskal, knust hvidløg samt salt og peber.

Kog pastaen indtil den er al dente og bag samtidig fisken efter anvisningerne på pakken.

Vend den friskkogte, varme pasta sammen med persilleblandingen og server straks sammen med den sprøde fisk.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Sprødstegt torsk med marineret julesalat og asparges
...