You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Rejer med forårsløg, krydderurter og pasta

Rejer med forårsløg, krydderurter og pasta

  • Rejer
  • Hovedret
  • Sommer
  • Lage
  • Kogt og pillet
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Snit forårsløgene i fine ringe og hak persille og basilikumblade sådan at de fylder ca. 2 spsk. Kog alle 3 dele i bouillonen i ca. 5 min. Rør maizenaen ud i fløden og pisk blandingen i saucen. Bring saucen i kog mens du pisker eller rører i den. Lad den koge i 1 min. Smag til med peber og vend de fleste af de afdryppede rejer i.

Kog pastaen efter anvisningerne på pakken og lad den dryppe af. Anret den i et varmt, halvdybt fad og hæld så rejesaucen over og pynt med resten af rejerne og basilikumblade.
 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Grønlandske skalrejer i nye kartofler med krydderurtemayonnaise
...