You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Disko Bay Kutter-Rejer med cremede æbler, peberrod og blegselleri

Disko Bay Kutter-Rejer med cremede æbler, peberrod og blegselleri

  • Rejer
  • Forret
  • Hovedret
  • Efterår
  • Lage
  • Kogt og pillet
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skær æblerne i tern (gem et halvt æble til pynt) og vend dem med cremefraiche, revet peberrod, salt og peber.

Skær bladselleri og radiser i tynde skiver (evt. på et mandolinjern). Læg skiverne i iskoldt vand til de er blevet sprøde. Skær det halve æble i tynde skiver og mariner i citronsaft.

Anret de sprøde grøntsager på æblesalaten og drys med Kutter-Rejer, marineret æble og karse. Server evt. med sprøde toasts eller groft brød.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Hellefisk med bløde løg
...