You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Danske rødspætter med fyld af broccoli og rejer med pastapenne i krydret tomatsauce

Danske rødspætter med fyld af broccoli og rejer med pastapenne i krydret tomatsauce

  • Rødspætte
  • Convenience
  • Hovedret
  • Filet
  • Fisk i ovn
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Tilbered fisken i ovnen, som anvist på pakken.

Snit forårsløg og hvidløg og sauter i olien. Tilsæt tomatpuré og flåede tomater og kog saucen godt igennem ved svag varme.

Kog pastaen al dente og vend den samme med tomatsaucen. Smag til med salt og peber og drys med friskhakket dild.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Varmrøget laks i grov burgerbolle med lyncoleslaw
...