You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Ceviche af gravad laks med salat af speltkerner med limevinaigrette og soyadip

Ceviche af gravad laks med salat af speltkerner med limevinaigrette og soyadip

  • Laks
  • GOURMETTRIM® & Premium Smoked
  • Røget & gravad
  • Hovedret
  • Nytår
  • Jul
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

salt og peber

Fremgangsmåde

Kog speltkernerne som anvist på pakken og lad den køle af.

Riv lidt limeskal og sæt det til side. Pres saften af de to limefrugter i en gryde, tilsæt sukker og finthakket hvidløg. Kog limevinaigretten ind til den tykner let. Kom soyaen i en anden gryde, giv det et opkog og jævn det med lidt kartoffelmel rørt ud i en smule vand. Afkøl begge saucer.

Skyl salaterne og pluk dem i mundrette stykker. Tilsæt de kogte speltkerner til salaten og vend det hele sammen med limevinaigretten. Smag det til med salt og peber.

Anret laksen med speltsalaten og riv lidt frisk limeskal over server soyadippen til.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Røget hellefisk med kogte kartofler, rosépeber og stenbiderrogn
...