You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Arkiv

Lækre opskrifter med MSC-mærket fisk og skaldyr

Vidste du, at mange af vores fisk og skaldyr er MSC-certificerede? Det betyder, at de overholder MSCs principper for bæredygtigt og miljørigtigt fiskeri. MSC (Marine Stewardship Council), er grundlagt af WWF og er en uafhængig international organisation, som har til formål at fremme ansvarlig udnyttelse af havets ressourcer og bevare dem for fremtiden.

I uge 36 og 37 sætter MSC netop fokus på bæredygtig og miljørigtigt fiskeri og det lille blå MSC-mærke i en landsdækkende kampagne.

Her har vi samlet en række af vores favoritopskrifter med nogle af vores MSC-mærkede produkter, nemlig hellefiskDisko Bay Kutter-Rejergrønlandske skalrejergrønlandsk stenbiderrognrødspætter og torsk.

Hellefisk

I vores sortiment finder du MSC-certificeret grønlandsk hellefisk. Prøv vores røgede hellefisk til en delikat forret - det vil være en sikker vinder hos dine gæster. Du kan også sagtens bruge røget hellefisk i de retter, hvor du normalt ville bruge røget laks.

Disko Bay Kutter-Rejer

Vores serie af Disko Bay Kutter-Rejer består af de fineste og største rejer. Du kan kende en rigtig Kutter-Reje på, at den er stor, fast og smager friskt af saltvand med en sødlig eftersmag.

Grønlandske skalrejer

Royal Greenlands skalrejer fanges af vores egne trawlere i Vestgrønland, som både fanger, sorterer, koger, fryser og pakker rejerne ombord. Dette sikrer et friskt produkt, hvor den gode kvalitet bevares bedst muligt.

Grønlandsk stenbiderrogn

Stenbiderrogn har mange serveringsmuligheder og er en sand fornøjelse for både øjne og smagsløg - derfor kaldes det også for nordisk kaviar. Stenbiderrognen serveres typisk på blinis sammen med finthakket løg og creme fraiche eller som pynt på diverse retter, men kun fantasien sætter grænser.

Rødspætte

Royal Greenlands rødspætter fås i mange varianter - bl.a. helt naturel, paneredeletpanerede og med glutenfri panering. Alle varianter er selvfølgelig MSC-certificeret - og fanget i Danmark. I opskrifterne kan du selvfølgelig bruge lige den rødspætte, som du bedst kan lide!

Find også masser af lækkert tilbehør til din panerede rødspætte her.

Se også

Næste nyhed: God køkkenøkonomi med fisk og skaldyr
...