You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Arkiv

God køkkenøkonomi med fisk og skaldyr

Fisk og skaldyr er dyrt. Sådan svarede mange, da vi spurgte vores følgere på Facebook, hvilke udfordringer de har med at spise de anbefalede 350 g fisk om ugen. Derfor får du her 3 tips til, hvad du kan gøre for at få mest ud af de fisk og skaldyr, du køber.

  • Server små hapsere til gæster. På den måde kan du med en relativt lille portion rejer eller røget laks servere mange anretninger. Find opskrifter på hapsere her.
  • Brug sæsonens råvarer. Hvis du vil være omkostningsbevidst, kan du gå efter sæsonens råvarer. Brug fx masser af kål om vinteren, og lav salater med jordbær og frugt om sommeren. Det er også med til at bringe prisen ned på din ret
  • Køb fisk og rejer på frost. Mange af vores panerede fisk kommer i æsker med to stk. eller flere. Det er perfekt, hvis du bor alene eller kun skal bruge lidt, da du kun behøver at tage den mængde op, du skal bruge. Det samme gælder rejer, som du kan få som kædepak med fire pakker. På den måde mindsker du både madspild og har fisk eller rejer til mere end ét måltid. 
Næste nyhed: Instagram
...