You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Læs mere om Torsk

Sprødbagte torskeloins

De sprødbagte torskeloins smager fantastisk og er nemme at sætte på bordet - tilbered dem direkte fra frost og lav tilbehøret imens. Så kan der være aftensmad på kun 30 min.!

Saftig torskeloin med knasende sprød panering.

Her er den hurtige løsning til mere fisk i hverdagen! De sprødbagte torskeloins er lavet af det bedste stykke kød på torsken; rygstykket eller loins, som det også kaldes. Fisken er dækket af en lækker sprød og let dejpanering, som kan tilberedes i ovn direkte fra fryseren. Perfekt til de dage hvor man har glemt at tage noget ud af fryseren. Smagen er mild og saftig indeni og knasende udenpå – perfekt til både børn og voksne.

Sprødbagte torskeloins kan serveres med ovnbagte kartoffelbåde, hjemmerørt tartarsauce og en lækker grøn salat – en sundere version af de klassiske fish 'n' chips.

Opskrifter med sprødbagte torskeloins

Sprødbagte torskeloins er rigtig gode med nemt og enkelt tilbehør til. 

 

Find mange flere opskrifter med tilbehør til fisk

Find mange flere opskrifter med tilbehør til fisk

Bliv inspireret her

Se også

Læs mere om Sprødbagt torsk med crispy ovnklar panering
...