You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Læs mere om Rødspætte

Panerede rødspættefileter

Paneret rødspætte er en klassiker - til højtider, til smørrebrød, til frokost og til aftensmad!

Saftige rødspættefileter med knasende sprød panering.

Det bliver ikke lettere at spise fisk! Vi har gjort arbejdet og har fileteret rødspætter af bedste kvalitet, hvorefter vi har paneret dem med vores egen rasp-blanding, som holder fisken saftig og giver en lækker sprød skorpe. Det eneste, du skal gøre, er at sætte rødspætten i ovnen direkte fra frost og lave tilbehøret, mens fisken er i ovnen.

Panerede rødspættefileter kan serveres både til frokost med rugbrød og hjemmerørt remoulade, eller som en hurtig aftensmad med f.eks. grøn salat og pasta.

Når du køber rødspætter fra Royal Greenland, kan du være helt sikker på, at de ikke er fanget med bomtrawl, som er under mistanke for at skade havbunden.

Opskrifter med panerede rødspætter

Panerede rødspættefileter er en klassiker, som ofte serveres på frokostbordet og til højtider.

Savner du inspiration til nye opskrifter med panerede rødspættefileter? Prøv vores opskrift på chilibeans og spætte, lav et klassisk stjerneskud, eller hvad med at servere rødspætten med bearnaisesauce og grønne bønner?

Se også

Læs mere om Letpanerede rødspættefileter
...