You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Læs mere om Rødspætte

Fyldte rødspætter

De fyldte rødspætter er perfekte til aftensmad med let tilbehør. 

MSC-mærkede rødspættefileter med lækkert fyld og sprød panering.

Det kan være svært for den travle børnefamilie at få de to ugentlige fiskemåltider, men med fyldte rødspætter bliver det både let og hurtigt.

De fyldte rødspætter består af rødspættefileter med lækkert fyld og sprød panering. De er klar til tilberedning direkte fra frost, og aftensmaden kan være på bordet på under 30 minutter. Servér med pasta, ris eller blot en salat, og du har et helt måltid, som både børn og voksne kan lide.

Rødspættefilterne kommer fra MSC-mærket, bæredygtigt, dansk fiskeri og der er kun anvendt naturlige ingredienser til fyld og panering. Produktet indeholder altså ingen kunstige aroma-, tilsætnings- eller farvestoffer, kun rene råvarer, som du vil kunne finde i de fleste almindelige køkkener.

Vælg mellem 4 varianter af fyldte rødspætter

De fyldte rødspætter findes i flere spændende smagsvarianter: med rejer og broccoli, med rejer og asparges, med tomat og mozzeralla og med flødeost og rød peberfrugt.

Opskrifter med fyldte rødspætter

Fyldte rødspætter er oplagt som hverdagsret med en lækker salat til. Prøv for eksempel disse to lækre opskrifter med fyldte rødspætter, som samtidig kun tager 25 minutter at lave:

Find flere spændende opskrifter med fyldte rødspætter i vores store opskriftsdatabase.

Se også

Læs mere om Viden om rødspætte
...