You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Læs mere om Fisk & Færdig

Mini fiskefileter

Mini fiskefileter er perfekte til rugbrød - både i madpakken og til aftensmad!

Giv et forfriskende pust til rugbrødsmadderne!

Mini fiskefileter har en størrelse, der gør dem oplagte til anretning på et stykke rugbrød - enten i madpakken eller som let og hurtig aftensmad.

Både i madpakken og til aftensmad er mini fiskefileterne perfekte med remoulade og citron, men til aftensmad kan mini fiskefileterne også med fordel serveres med lunt tilbehør. Da mini fiskefileterne netop ikke er særligt store, er de især helt perfekte til børnenes madpakker, og til de voksne giver de et forfriskende pust til de sædvanlige (og måske lidt kedelige) rugbrødsmadder. En nem måde at spise mere fisk i hverdagen!

Vidste du, at rugbrød med pålæg er danskernes nr. 1 mest populære ret til hverdagsaftensmad..?

Fiskefileterne består af ising, som har en fin og saftig konsistens, hvidt kød og er et fint alternativ til rødspætten. De har en sprød, ovnklar panering, så de er klar til hurtig tilberedning i ovnen direkte fra frost. Derudover er de også MSC-certificerede, hvilket betyder, at de kommer fra bæredygtigt og miljørigtigt fiskeri.  

Tilbehør til mini fiskefilet

Udover klassikeren med remoulade og citron, kan du servere mini fiskefileterne med lækkert tilbehør til aftensmaden. Prøv fx

Find mange flere opskrifter med tilbehør til fisk

Find mange flere opskrifter med tilbehør til fisk

Bliv inspireret her

Se også

Læs mere om Fiskefilet med røget laksemousse
...