You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Læs mere om Fisk & Færdig

Fisk med glutenfri panering

Det kan være svært at være allergisk over for gluten. Det er nu blevet en lille smule lettere med vores fisk med glutenfri panering, der heller ikke indeholder æg og mælk.

Sprød og velsmagende paneret fisk – uden æg og mælk

Vores fisk med glutenfri panering gør det nemt for dig at servere velsmagende fisk. Vælg mellem en dansk rødspætte, sprødbagt torsk, alaskasejfilet, fiskefilet og isingfilet, der alle har en sprød og velsmagende, glutenfri panering.

Vælg mellem fem slags fisk med sprød glutenrfri panering: Sprødbagt torsk, danske middagsrødspætter, fiskefileter, alaskasejfileter og isingfileter.

Udover at produkterne er glutenfri, indeholder de heller ikke æg og mælk af hensyn til dem, som er intolerante overfor disse produkter. Derudover alle varianterne MSC-mærkede. Det betyder, at fisken er fanget miljørigtigt og at den kommer fra et bæredygtigt fiskeri.

De glutenfri fisk er ovnklare for at gøre det nemt i en travl hverdag. Produkterne skal bare tilberedes direkte i ovnen fra frost i 20-25 minutter, så er de klar til servering. Server med let tilbehør, fx bøftomater gratineret med mozzarella og basilikum eller grønne bønner og rødløg i olivenolie med mild chili.

Find mange flere opskrifter med tilbehør til fisk

Find mange flere opskrifter med tilbehør til fisk

Bliv inspireret her

Se også

Læs mere om Færdigstegt fiskefilet
...