You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Disko Bay Kutter-Rejer med rødbede og hytteost krydret med karse

Disko Bay Kutter-Rejer med rødbede og hytteost krydret med karse

  • Rejer
  • Forret
  • Efterår
  • Lage
  • Kogt og pillet
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Hak rødbederne i en blender eller meget fint med kniv. Smag til med citronsaft, hakkede kapers, salt og peber.

Skær daggammelt rugbrød i tynde skiver og bag dem sprøde i ovnen ved 125°C i ca. 20 min. Drys evt. med lidt salt.

Skyl hytteosten under den kolde hane og dryp godt af. Krydder med salt og peber.

Anret Kutter-Rejer med hakket rødbede og hytteost. Pynt med de sprøde rugbrød og masse af karse.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Rejesalat
...